VIDEO - Copii din Tecuci, bătuți cu pumnii și picioarele în fața blocului de un bărbat. Imagini cu un puternic impact emoțional!

Copii din Tecuci, bătuți cu pumnii și picioarele în fața blocului de un bărbat / Foto: Pixabay
Copii din Tecuci, bătuți cu pumnii și picioarele în fața blocului de un bărbat / Foto: Pixabay

Scene șocante au fost suprinse în Tecuci. Mai mulți copii au fost bătuți de un bărbat în fața blocului.

Scene șocante în Tecuci. Un bărbat a fost filmat în timp ce bate mai mulți adolescenți, în fața unei scări de bloc. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

În imagini se vede cum un bărbat lovește mai întâi cu pumnul o tânără, pe care o doboară la pământ. Acesta își îndreaptă apoi furia către un alt tânăr, pe care îl lovește cu pumnii și picioarele. Martorii spun că bărbatul a ieșit din bloc și a început să-i înjure pe copii. Acesta ar fi agresat-o și pe adolescenta care a filmat incidentul, potrivit Realitatea Plus.

Agresorul ar fi din Satul Nou, dar ar veni frecvent în Tecuci, la concubina sa. Conform martorilor acesta a mai agresat și zilele trecute niște adolescenți.  Momentan nu se știe ce l-a enervat pe bărbat atât de tare, încât a reacționat în acest mod. 

Poliția a deschis o anchetă

Bărbatul din Tecuci este cercetat de Poliţie după ce ar fi agresat doi adolescenţi, deranjat că aceştia făceau gălăgie în faţa blocului în care locuia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, transmite Agerpres.

Potrivit IPJ Galaţi, la sfârşitul săptămânii, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată la numărul de urgenţă 112, despre faptul că doi adolescenţi ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil din municipiu. Conform primelor cercetări efectuate de echipajul de poliţie care a mers la faţa locului, "doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte".

Adolescenţii au refuzat intervenţia unui echipaj al Ambulanţei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul.

Bătrâni bătuți și tâlhăriți de trei copii

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat, în urmă cu câteva săptămâni, trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din municipiul Târgu Mureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată. Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate prin activitatea infracțională este de peste 2.700 de lei.

”În fapt, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că în perioada 16 februarie-08 martie a.c, cei în cauză, în timp ce se aflau pe stradă, pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi abordat două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 63 și 82 de ani, pe care, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, i-ar fi deposedat de diverse bunuri și bani.”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel