Un bărbat și-a ucis nepoata de nici doi ani, în Galați. A călcat-o din greșeală cu mașina

Foto ilustrativ fetiță / Imagine de Hai Nguyen de la Pixabay
Foto ilustrativ fetiță / Imagine de Hai Nguyen de la Pixabay

O fetiță de un an și jumătate a fost ucisă de unchiul ei, în Galați. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a călcat-o din greșeală cu mașina. 

Luni, în satul Tălpigi din comuna gălățeană Ghidigeni, o fetiță de un an și jumătate a fost ucisă de unchiul ei, în vârstă de 21 de ani, după ce a călcat-o din greșeală cu mașina. Tânărul nu ar fi văzut-o când se juca în spatele autoutilitarei și a trecut cu roata peste fetiță.

La momentul respectiv, șoferul, care avea parcată autoutilitara pe carosabil, nu a observat când a pornit de pe loc că nepoata lui se juca lângă mașină, potrivit Monitorul de Galați.

Fetița a fost acroșată cu roata din dreapta spate. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, între care și un elicopter SMURD, dar în ciuda eforturilor, copila nu a putut fi salvată. Pentru că manevrele de resuscitare au fost aplicate în zadar, a fost constatat decesul.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

VEZI ȘI: Un muncitor a murit după ce a căzut de pe un acoperiș

O altă fetiță ar fi fost ucisă de unchi, în Dâmbovița

Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat în cazul unui bărbat din Dâmbovița, acesta fiind acuzat că, în luna iulie a.c., și-a înjunghiat mortal nepoata de șase ani. Bărbatul a fost ulterior arestat preventiv. 

Totul s-a petrecut în comuna Cojasca din județul Dâmbovița. Ar fi fost o răzbunare a unchiului de 25 de ani, care s-ar fi certat cu fratele său. Acesta a luat-o pe fata de șase ani, a dus-o la marginea pădurii și a înjunghiat-o ca să se răzbune pe fratele său. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Medicii nu au putut decât să constate decesul fetiței de 6 ani. Bărbatul a mărturisit tot ce a făcut și a fost imediat încătușat de polițiști. Individul a povestit că a vrut doar să se răzbune, după conflictul cu fratele său. 

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița au confirmat că persoana care a sunat la 112, unchiul victimei, a spus polițiștilor că el a omorât fata. (Mai multe detalii, AICI.)

VEZI ȘI: Bărbat urmărit internațional, prins la Alba. Și-a batjocorit nepoata de 6 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel