Arest preventiv pentru bărbatul care şi-a ucis nepoata în vârstă de 6 ani

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Bărbatul care și-a înjunghiat mortal nepoata de 6 ani a fost reținut și mai apoi arestat preventiv.

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal nepoata în vârstă de 6 ani, în comuna Cojasca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul Dâmboviţa a admis, duminică, propunerea procurorilor care instrumentează acest dosar, scrie Agerpres. 

Conform datelor transmise anterior de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgentă 112, de un bărbat în vârstă de 25 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza comunei Cojasca, şi-ar fi omorât nepoata în vârstă de 6 ani.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, în extravilanul comunei, au identificat bărbatul şi fetiţa decedată în urma unor răni produse prin înjunghiere. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul IJP Dâmboviţa, fiind ulterior reţinut pentru 24 de ore.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. 

Fetiţă de 6 ani, înjunghiată mortal de unchiul său. Bărbatul a sunat la 112

O fetiţă de 6 ani din comuna dâmboviţeană Cojasca a fost înjunghiată mortal, sâmbătă dimineaţă, de către unchiul său, bărbatul sunând la 112 pentru a anunţa fapta şi pentru a indica locul în care se află.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Ana Maria Liţă, a declarat, pentru Agerpres, că un bărbat de 25 de ani a făcut, sâmbătă dimineaţă, o sesizare la 112 cu privire la faptul că şi-a omorât nepoata.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, în extravilanul comunei Cojasca, au identificat bărbatul şi fetiţa de 6 ani. Din primele date, se pare că aceasta a decedat în urma unor răni produse prin înjunghiere. La faţa locului a fost solicitat Serviciul de Medicină Legală, iar unchiul fetiţei a fost dus la sediul poliţiei pentru cercetări.                                                                                                                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel