Traian Băsescu, nou atac la adresa lui Tiberiu Nițu: Oare de ce nu mi-a spus...

Fostul președinte Traian Băsescu a revenit, marți, într-o postare pe contul său de socializare, cu noi afirmații despre procurorul general al României, Tiberiu Nițu, la doar o zi după ce declara că acesta este "suspect" că a împușcat oameni la Revoluție.

"La numirea în funcţia de Procuror General ştiam că domnul Niţu are certificat de revoluţionar şi că a primit 8000 mp de pămînt drept recompensă. Şi acesta a fost un motiv pentru care am fost încrezător că va finaliza dosarul revoluţiei. Mi-l imaginam sub gloanţele armatei.

În ultimele săptămîni de mandat am aflat că militar în termen fiind (nu-i fac o vină din asta), a tras de la clădirea televiziunii pe care o apăra în direcţia blocurilor din Dorobanţi. Nu ştiu dacă a împuşcat pe cineva. Nici el nu ştie probabil. Dar abia atunci am înţeles că moral, domnul Niţu nu poate finaliza dosarul revoluţiei.
Oare de ce nu mi-a spus de la numire că a fost printre cei care trăgeau către populaţia răzvrătită ?", a scris în urmă cu mai puțin de o jumătate de oră fostul președinte Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu: Tiberiu Nițu a împușcat oameni la Revoluție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel