Tăriceanu, solicitare rapidă pentru Guvernul PNL și ”găsită formula unei OUG”

Tăriceanu / Foto AGERPRES
Tăriceanu / Foto AGERPRES

ALDE solicită Guvernului să propună „de îndată" un calendar pentru desfășurarea alegerilor locale, a afirmat, luni, Călin Popescu Tăriceanu.

„Alegerile locale se apropie cu repeziciune, de aceea cer guvernului să propună îndată un calendar, în așa fel încât partidele să poată știi bine care este data alegerilor și să ne organizăm. Acesta este un lucru foarte important, care nu trebuie sub nicio formă amânat și care este de resortul Guvernului", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul ALDE susține că Guvernul ar trebui să modifice legislația, astfel încât alegerile locale să fie desfășurate în două tururi, însă prin OUG, nu prin asumarea guvernamentală.

„ALDE optează fără niciun echivoc în favoarea alegerea primarilor în două tururi. Se impune ca Guvernul să găsească soluția optimă. Nu sunt pentru asumarea răspunderii pentru un astfel de subiect. Trebuie găsită formula unei OUG, care să reglementeze cât mai rapid. Insist penttu această soluție", a conchis Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel