Simon Ammann a căzut în cap pe pârtie. Fostul campion mondial, în stare gravă. VIDEO cutremurător

Fostul campion mondial la sărituri cu schiurile, Simon Ammann, s-a accidental grav după o aterizare greșită. El era în ultima etapă a Turneului celor 4 Trambuline. A căzut în cap. 

Simon Ammann a fost dus de urgență la spital și este în stare gravă. Elveţianul a avut o primă săritură bună la Obersdorf după ce reuşise o performanţă de 136 m. Însă, în urma celei de-a doua sărituri de la trambulina Paul-Ausserleitner-Schanze, după ce a aterizat, el s-a dezechilibrat şi a căzut în cap.

După căzătură, fostul campion mondial la săritura cu schiurile a mai alunecat, în stare de inconştienţă, câteva zeci de metri.

Paramedicii au sesizat că întregul chip al lui Ammann era plin de sânge. A fost transportat imediat la un spital unde se află în comă, potrivit "Bild".

În vârstă de 33 de ani, Simon Ammann e unul dintre cei mai valoroşi săritori cu schiurile aflaţi în activitate. El a cucerit de patru ori titlul olimpic (a luat câte două medalii de aur la ediţiile din 2002 şi 2010) şi a cucerit de două ori titlul de campion mondial (2007 şi 2010). În Turneul celor 4 Trambuline nu s-a impus niciodată, dar a obţinut locul secund în 2009 şi în 2011.

Presa din Austria scrie că elveţianul e "conştient şi poate să îşi mişte mâinile şi picioarele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel