Proces Dragnea. Tăriceanu: Deplorabil este acest lucru

Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea
Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, referitor la audierile liderului PSD de luni la ÎCCJ, că, în cazul în care nu ar fi fost câţiva jandarmi acolo, s-ar fi petrecut un „linşaj public”.

„Normal că le-am văzut ieri, le-am văzut de mai multe ori pe mai multe canale de televiziune. Eu aş pune o întrebare retorică. Aţi mai văzut într-o altă ţară civilizată, cred că nu am pomenit nici în ţările de lumea a treia aşa ceva. Mi se pare că ce s-a întâmplat a fost aproape de un linşaj public”, a spus liderul ALDE. „Dacă nu erau acolo câţiva jandarmi, era un linşaj public. În halul acesta a fost adusă România”, a subliniat acesta.

„Încerc să mă detaşez puţin, dar deplorabil este că România este o ţară profund divizată, o ţară fracturată. Au făcut foarte mulţi lucrul acesta. Preşedintele a jucat aici un rol activ, a fost un factor în această fractură politică şi socială. Rolul său era de a netezi asperităţile, de a aduce societatea la un numitor comun. El s-a transformat într-un lider al opoziţiei", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, marţi, 16 aprilie, la TVR 1, în emisiunea moderată de Ionuț Cristache.

VEZI ȘI: Moțiune Toader. S-a aflat ce face Tăriceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel