Novak Djokovic rupe tăcerea despre greşeala de pe formularul de imigrare australian: Eroare umană

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a transmis că greşeala de pe formularul de imigrare cu privire la călătoriile anterioare a fost o „eroare umană”.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Novak Djokovic a declarat că a dorit să „abordeze dezinformarea continuă" cu privire la participarea sa la evenimentele din decembrie, după ce a fost depistat cu SARS-CoV-2. Sportivul a spus că nu ştia că este pozitiv atunci când a întreprins apariţii publice pe 17 decembrie, testul rapid antigen fiind negativ, dar a aflat că este pozitiv înainte de interviul de pe 18 decembrie.

„M-am simţit obligat să merg mai departe şi să realizez interviul cu L'Equipe, deoarece nu am vrut să îl dezamăgesc pe jurnalist, dar m-am asigurat că m-am distanţat social şi am purtat mască, cu excepţia momentelor în care mi s-a făcut o fotografie”, a spus Novak Djokovic.

„Deşi am mers acasă după interviu, pentru a mă izola pentru perioada necesară, după ce am reflectat, a fost o eroare de judecată şi accept că ar fi trebuit să reprogramez acest angajament”, a continuat Novak Djokovic.

Documentele publicate ca parte a procedurilor judiciare la începutul acestei săptămâni au arătat că Djokovic a declarat că nu a călătorit în ultimele două săptămâni, dar existau dovezi că a călătorit în Spania. Pe Instagram, a spus că agentul său a făcut o „greşeală administrativă" cu declaraţia. „A fost o eroare umană şi cu siguranţă nu a fost ceva deliberat", a subliniat Novak Djokovic.

„Trăim vremuri dificile într-o pandemie globală şi, uneori, pot apărea aceste greşeli. Astăzi, echipa mea a furnizat informaţii suplimentare guvernului australian pentru a clarifica această chestiune”, a precizat Novak Djokovic.

Cazul Novak Djokovic. Medicul Vasi Rădulescu: Pentru comunitatea oamenilor de știință, zero barat

Medicul Vasi Rădulescu a transmis un mesaj legat de Novak Djokovic, după ce acesta a câştigat apelul depus împotriva anulării vizei de Australia.

„Poate Djokovic să mai câștige încă 10 Grand Slam-uri, pentru comunitatea oamenilor de știință și a celor care iubesc știința, el va fi un zero barat”, a scris, luni dimineață, medicul Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook.

„Se spune că e bine să separi geniul de viciile și carențele omului, că toți cei care au excelat în anumite domenii au avut bubele lor mari și urâte. Ei bine, eu aici pur și simplu nu pot”, a subliniat medicul Vasi Rădulescu, adăugând: „Nu pot rupe campionul de caraghiosul care ignoră știința apărătoare de viață.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel