Kiki Bertens, calificată în sferturile turneului WTA de la Linz

Jucătoarea olandeză de tenis Kiki Bertens, principala favorită, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a dispus de belgianca Alison Van Uytvanck în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-3. 

În sferturi, Bertens (27 ani) o va înfrunta pe tânăra jucătoare americană Cori Gauff (15 ani), care a reuşit să acceadă pe tabloul principal din postura de lucky loser. Viktoria Kuzmova (Slovacia) a învins-o în optimi pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul 9 şi campioană la Linz în 2015, cu 2-6, 6-2, 6-4.

Germanca Andrea Petkovic va fi adversara Viktoriei Kuzmova în sferturi. Kristina Mladenovic (Franţa) s-a impus în faţa croatei Donna Vekic, a patra favorită, cu 3-6, 6-1, 6-2, şi o va înfrunta în sferturi pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul opt, victorioasă în faţa germancei Laura Siegemund, cu 7-6 (7/1), 2-6, 6-4. Şi letona Jelena Ostapenko a ajuns în sferturi, după abandonul franţuzoaicei Alizé Cornet, la scorul de 7-5, 4-1 pentru baltică. Următoarea adversară a letonei va fi kazaha Ekaterina Rîbakina, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel