EXCLUSIV  Ioana Constantin, interviul zilei la DC NEWS TV

foto Facebook Ioana Constantin
foto Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin vine la interviurile DC NEWS şi DC NEWS TV. 

Interviul va fi LIVE pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri marţi, 1 martie 2022, de la ora 13:00. 

Rămâneţi alături de noi! 

Ioana Constantin, dată în judecată de AUR 

AUR a dat-o pe Ioana Constantin în judecată pentru postările de pe Facebook și pentru comentariile primite la postări. George Simion și Claudiu Târziu, co-liderii AUR, cer de la politiciană nu mai puțin de 100.000 de lei. Ei mai vor ștergerea mai multor postări de pe Facebook, publicarea unei dezmințiri, precum și publicarea deciziei din acest dosar, scrie g4media.ro. Invocă afirmații cu caracter denigrator și calomniator la adresa AUR. În special, sunt vizate opiniile Ioanei Constantin despre legătura AUR cu Rusia.  VEZI MAI MULTE DESPRE ASTA AICI

Ioana Constantin: Rusia trebuie complet izolată

'Spre dimineață, ceea ce era doar teamă s-a transformat în teroare, în război adevărat. Federația Rusă e și azi la fel de odioasă ca în trecut. Rusia a atacat Ucraina, un stat suveran și rămâne de văzut unde se va opri delirul lui Putin, cu ce pierderi de vieți, cu ce teroare cumplită semănată.

România beneficiază de cea mai înaltă formă de securitate prin apartenența la NATO. Acum înțelegem cu toții cât de important e parteneriatul nostru cu NATO și SUA.

Să ne rugăm pentru oamenii din Ucraina, SUA și UE trebuie să reacționeze dur și sa se asigure că Putin va fi oprit cât mai rapid. Rusia trebuie complet izolată, iar solidaritatea cu Ucraina trebuie să fie deplină. #WEARENATO', a scris Ioana Constantin, într-un alt mesaj de pe pagina sa de Facebook.

Citește și Ioana Constantin: Ucraina, ca orice alt stat suveran, are dreptul să își aleagă propria cale, inclusiv apartența la NATO

'Apartenența la NATO dă României cea mai înaltă garanție de securitate și libertate. Vedem acum atacul odios al Federației Ruse asupra unei națiuni suverane, delirul unui dictator care modifică și harta lumii, dar și destinul unor oameni nevinovați. 

CITEŞTE ŞI Ucraina, ca orice alt stat suveran, are dreptul să își aleagă propria cale, inclusiv apartența la NATO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel