EXCLUSIV  Infrastructura militară și proiecte ale industriei de apărare | Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, la DefenseRomania

Podaru
Podaru

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 11 martie 2022, o nouă ediție a emisiunilor DefenseRomania.

Va fi o emisiune specială care va fi difuzată începând cu ora 17:00 pe platforma DefenseRomania.

Invitatul acestei ediții speciale va fi Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Desing, una din cele mai de succes companii private din industria de apărare din România. 

Directorul general al Leviatan Design va aborda o serie de subiecte de maxim interes pentru industria de apărare. Va fi prezentat în exclusivitate la DefenseRomania exemplul de succes implementat de Leviatan Design într-o industrie nișată, dar și importanța infrastructurii militare în contextul situației de criză în care ne aflăm. Vor fi abordate totodată multe alte proiecte logistice ce țin de importanța infrastructurii militare, un domeniu pe care mulți, în mod eronat, îl subestimăm.

Emisiunea specială a DefenseRomania din 11 martie 2022, în care invitat va fi Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, poate fi urmărită începând cu ora 17:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe www.DefenseRomania.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel