Florentin Pandele, reacție la acuzațiile unui lider liberal

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, este surprins de acuzațiile unui deputatului liberal de Vrancea, Florin Secară, pentru o presupusă agresiune împotriva sa în ziua de sâmbătă.

"Am aflat cu surprindere din presa ca un deputat de Vrancea ar fi fost azi agresat, in timp ce isi facea campanie electorala prin Voluntari. Sunt uimit ca domnul respectiv, desi este parlamentar, nu cunoaste legea sau, daca o cunoaste, o incalca.

Campania electorala incepe cu o luna inainte de alegerile locale din 5 iunie, adica la inceputul lunii mai. Strategiile candidatilor fara notorietate si credibilitate sunt arhi-cunoscute : isi insceneaza un incident, pentru a aparea in presa. Mai mult, deputatul este cel care l-a amenintat pe un politist de la Politia Nationala ca il da afara din serviciu. Cu siguranta, campania negativa pe care o promoveaza acest domn nu va tine loc de program electoral si proiecte pentru cetateni.

[citeste si]

Imi rezerv dreptul de a-l actiona in instanta pe acest deputat turbulent pentru minciunile, calomniile si dezinformarile proferate la adresa mea", precizează edilul din Voluntari, Florentin Pandele.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel