FINALA WIMBLEDON. Federer, mesaj pentru Halep: Să te gândești că meriți să fii aici

FINALA WIMBLEDON. Simona Halep joacă astăzi, de la ora 16:00, marea finală a Wimbledon, împotriva Serenei Williams. Roger Federer i-a transmis un mesaj Simonei Halep. 

FINALA WIMBLEDON. ”Să încerce să câștige. Trebuie să ai o mentalitate de învingător, nu? Nu merge cu "Gata, sunt în finală" sau că "Joc împotriva Serenei, n-am nicio șansă" pentru că dacă gândești așa, vei pierde. Trebuie să ai mentalitate de învingător, să te gândești că meriți să fii aici, că ți-ai câștigat acest drept. Nu poți să ajungi în finala de la Wimbledon jucând mediocru. Adică sunt unii care o fac, dar aici nu este cazul. Trebuie să te bucuri de moment, dar asta mai mult după ce câștigi. Trebuie să fii concentrată la maximum, să nu fie depășită de eveniment. Oricum ea știe ce are de făcut și asta e grozav”, a declarat Roger Federer, la conferință de presă după victoria contra lui Rafael Nadal.

FINALA WIMBLEDON. Serena Williams (10 WTA) și Simona Halep (7 WTA) se vor înfrunta sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, în finala feminină de la Wimbledon 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel