DOCUMENT depus de Tăriceanu. E oficial: Am promis, am făcut!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE) a depus, miercuri, un proiect privind situația spitalelor din România, document prin care Legislativul să atragă atenția Guvernului Orban.

„Am promis, am făcut! Astăzi (n.r. miercuri), ALDE a depus la birourile reunite proiectul de declarație a Parlamentului privind situația spitalelor din România. Prin acest document ne dorim să atragem atenția Guvernului Orban cu privire la blocajul pe care l-a produs în sistemul de sănătate și consecințele extrem de grave asupra bolnavilor cronici, care au fost excluși din sistemul medical de stat și nu au avut acces la tratament”, a scris pe Facebook, miercuri, Călin Popescu-Tăriceanu.

Liderul ALDE a mai transmis că speră că Parlamentul va adopta această declarație, iar Executivul va lua măsurile necesare.

„Sperăm că Parlamentul va adopta această declarație, iar guvernul va trata cu seriozitate semnalul nostru de alarmă și va reanaliza măsurile discriminatorii și va decide redeschiderea spitalelor din sistemul public de sănătate pentru toate categoriile de bolnavi”, a conchis Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel