Dide și Cârstoiu, reținuți în miez de noapte. De ce sunt acuzați-video. Update

PROTEST 12 MAI. Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, la DCNEWS
PROTEST 12 MAI. Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, la DCNEWS

Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, doi protestatari, au fost ridicați de Jandarmeria Română, la protest, în miez de noapte, în jurul orei 01:50.

Update 8:10. Cristian Mihai Dide a transmis un mesaj de la secție: "Sunt reținut la secția 1, se încearcă găsirea unei infracțiuni, prin care să ne confiște goarnele și laserul, pe modelul m˙˙e PSD". 

Conform unui video live publicat de Tudor Cârstoiu, Cristian Mihai Dide este acuzat că a instigat la violență. Motivul reținerii lui Tudor Cârstoiu nu se cunoaște.

Câteva sute de persoane s-au întors în Piaţa Victoriei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce participanţii la protest au fost dispersaţi de jandarmi cu tunuri de apă şi gaze lacrimogene.

Jandarmii au format un dispozitiv în jurul Pieţei Victoria, iar protestatarii rămaşi s-au adunat la intrările pe principalele bulevarde. Oamenii spun că nu vor să părăsească piaţa şi că nu sunt violenţi, acuzând intervenţia în forţă a jandarmilor.

În jurul Piaţa Victoriei şi în jurul acesteia se află în continuare importante forţe de ordine, inclusiv jandarmi călare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel