EXCLUSIV  Ciolacu, CHEMAT să dea explicații! Tăriceanu: Să înceapă AUDIERILE!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE) a făcut, luni, o serie de anunțuri importante la DCNews TV, vorbind totodată și despre o „audiere” a lui Marcel Ciolacu (PSD).

„Comisiile de supraveghere a activităților SRI și SIE vor solicita directorilor celor două instituții informații în legătură cu acuzațiile pe care președintele României le-a făcut la adresa PSD și a președintelui Camerei Deputaților. Vor solicita aceste informații și vor proceda, probabil, și la o serie de audieri.

Cred că audierile trebuie să înceapă, evident, cu președintele Camerei, domnul Ciolacu, care trebuie să dea informații în legătură cu acuzațiile care i s-au adus. Sigur că rolurile ar fi invers. Trebuie cei care au adus aceste afirmații, acuzații să le aducă probe. Dar eu cred că ar fi foarte util ca, în fața Comisiilor Parlamentului, să fie chemat inclusiv al treilea om în stat, cel care a făcut obiectul acestor acuzații foarte grave. Din 1990, eu nu am mai auzit așa ceva. Nu am auzit și prin alte țări să se întâmple astfel de lucruri", a spus, luni, Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, la DC News TV.

Tăriceanu, la DC News TV

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel