EXCLUSIV  Alegeri locale 2020. Planul lui Ilan Laufer și Alex Coita. Toate scenariile, calculate - VIDEO

Rodica Mitu / 29 ian 2020 / 11:11 Salveaza PDF Comentarii
Alex Coita / Foto Facebook Platforma Social Liberală
Alex Coita / Foto Facebook Platforma Social Liberală

Ilan Laufer și Alex Coita au fost întrebați, în cadrul unui interviu acordat DCNews, care este strategia lor pentru alegerile locale din 2020.

Ilan Laufer și Alex Coita au lansat Platforma Social Liberală (PSL), dar şi proiectul de ţară „România 10 în 10", cu zece măsuri ce vor fi luate în următorii zece ani pentru ca România să ajungă în primele zece economii europene.

„Așteptăm să iasă actele de la Tribunal. Este o procedură care durează. Le vom avea în timp. Avem însă și un plan de rezervă”, a precizat Ilan Laufer, adăugând ulterior: „În clipa în care vom avea actele gata, lumea poate să-și înscrie adeziunea în partid. Acum e o platformă, care se va transforma în partid. Așa am lansat cu Alex (n.r. Coita): Platforma Social Liberală. Ne dorim să fim prezenți la alegerile locale. Dacă se poate, în toate județele, orașele, comunele.”

„Toți cei care vor să vină către noi sunt bineveniți!", a subliniat Ilan Laufer.

„Atunci când am pornit cu Platforma Social Liberală, am făcut toate analizele posibile. Avem calculate toate scenariile. De acum depinde doar de noi să muncim, de oamenii care sunt alături de noi”, a adăugat Alex Coita. 

 

 

 

Alex Coita și Ilan Laufer, declarații complete la DCNews

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23