Zeci de românii protestează în ploaie, la Londra, în fața Channel 4

Un grup de români protestează în fața sediului Channel 4 din Londra  față de documentarul "The Romanians are Comming!", informează stiridiaspora.com.

Iris Radulian este președinte al ONG-lui My Romania Group și Foundraiser al Organizației Umanitare West London Refugee Women's Forum. Tânăra studiază la London Metropolitan University. Ea s-a alăturat grupului de protestatari pentru a-și arăta nemulțumirea și solidaritatea cu românii care muncesc onest în Regatul Unit, denigrați de serialul tendențios la adresa tuturor românilor.

Documentarul "Vin Românii!" îi prezintă pe imigranți ca fiind țigani, infractori, oameni fără adăpost care vin în Marea Britanie la cerșit, dorm sub poduri sau la metrou și trăiesc din ajutoare sociale. Protestul de astăzi este numit "Silent protest @Channel4″. Tinerii protestează în mod pașnic doar cu pancarte în mâini.

Citește și: Documentar Channel 4, "The romanians are coming": Revoltați, românii din Diaspora protestează duminică în stradă - FOTO+VIDEO

Primul episod i-a avut ca protagoniști pe doi cetățeni români. Alex doarme într-un parc auto, de lângă stația Victoria, și îi ajută pe cei nou-veniți să se stabilească în Londra. Sandu este un rom care nu cunoaște prea bine limba engleză și care luptă să se stabilească în Liverpool.

Următorul episod din seria Vin românii! ar trebui să fie difuzat pe postul Channel 4, marți, 24 Februarie de la ora 21.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel