Vor amprentarea TUTUROR românilor. Și cei de la Oxford or fi infractori?

romani
romani

Mai mulți miniștri britanici solicită prelevarea de date biometrice pentru imigranții români și bulgari, pe baza cărora să le emită "permise de rezidență". Prin aceste carduri, care vor deține amprente și imaginea facială a imigrantului, britanicii vor condiționa accesul la serviciile publice.

Considerând că imigranții români și bulgari vom beneficia de același statul ca și un britanic, coaliția de guvernare ia în calcul emiterea unor "permise biometrice de rezidență". Cardurile vor stoca informații precum imaginea facială și amprentele purtătorului, notează The Telegraph. Cardurile vor arăta "dreptul" imigranților de a utiliza serviciile publice, precum sistemul de sănătate și ajutoare sociale.

Cum se obține "permisul biometric de rezidență"

Imigranții se vor prezenta la un birou al Agenției britanice pentru Granițe, fie la un birou poșta. Apoi, le vor fi prelevate amprentele, vor fi fotografiați și li se va înregistra electronic semnătura.

Planul coaliției de guvernare poate întâmpina rezistența legislației europene, pentru că permisele ar trebui emise pentru toți cetățenii europeni din Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel