Un student la Academia Militară s-a sinucis după ce s-a despărțit de iubita sa

Un student la Academia Militară s-a sinucis după ce s-a despărțit de iubita sa / Foto: Pixabay
Un student la Academia Militară s-a sinucis după ce s-a despărțit de iubita sa / Foto: Pixabay

Un student la Academia Militară s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său.

UPDATE:

Poliţiştii din Olt efectuează cercetări în cazul unui tânăr de 21 de ani care a fost găsit împuşcat cu o armă de vânătoare, transmite Agerpres. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, tânărul, din comuna Rusăneşti, a fost găsit decedat în propria locuinţă.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, poliţiştii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se precizează într-o informare transmisă vineri de IPJ Olt. 

Știrea inițială:

Un student la Academia Militară s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său. Incidentul a avut loc chiar în casa tânărului de 21 de ani, din județul Olt, relatează Realitatea Plus.

Din primele informații pe care le analizează polițiștii, tânărul s-ar fi despărțit de iubita sa. Supărat, acesta ar fi mers în casa părinților săi, unde a găsit arma de vânătoare pe care tatăl său o deținea în mod legal, cu care s-ar fi împușcat.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de familia acestuia. Deși au sunat imediat la 112, echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului. Acesta era în anul al doilea la Academia Militară.  Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 

Un bărbat din Galați și-ar fi ucis iubita înainte de a se sinucide. Cadavrele celor doi, găsite de copii

Doi copii din Galați și-au găsit mama și concubinul morți în casă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis, transmite Realitatea Plus. 

Cei doi copii au fost plecați la o mătușă, iar atunci când au revenit acasă au făcut descoperirea macabră. Fata de 17 ani l-a găsit pe bărbat mort în garaj, în timp ce băiatul de 10 ani și-a descoperit mama fără suflare într-una dintre camerele locuinței.

Femeia de 32 de ani ar fi fost dezbrăcată, potrivit anchetatorilor. Aceasta a fost, cel mai probabil, strangulată de bărbat, iar concubinul de 42 de ani și-a pus, ulterior, capăt zilelor. Cei doi trăiau împreună de aproximativ opt ani, iar cunoscuţii spun că se certau des pentru că bărbatul era gelos, însă nimeni nu se aștepta să se ajungă la o asemenea tragedie.

Cei doi copii vor primi consiliere psihologică de la specialiștii Direcției pentru Protecția Copilului. Deocamdată, rămân în cadrul familiei, la rudele care au stabilit că vor să aibă grijă de ei. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz, iar trupurile celor doi au fost ridicate pentru necropsie.

VEZI ȘI: Iași. Un fost cadru MAI s-a sinucis aruncându-se în fântână (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel