Iași. Un fost cadru MAI s-a sinucis aruncându-se în fântână (VIDEO)

Captură video - ISU Iași
Captură video - ISU Iași

Un fost cadru MAI s-a sinucis, aruncându-se într-o fântână din satul Golăiești.

Un bărbat cu vârsta aproximativă de 50 de ani a căzut într-o fântână din satul Golăiești din județul Iași. Acesta a murit, în ciuda eforturilor echipelor de salvare, scrie Ziarul de Iași

Se pare că bărbatul de 55 de ani, fost cadru MAI, s-ar fi sinucis. Acesta a ieșit la pensie în urmă cu mai mulți ani, iar în timpul activității sale, bărbatul a lucrat ca maistru militar atât la Iași, cât și în alte zone din țară.

S-a dus la bar apoi s-a sinucis

Fostul cadru MAI a fost în timpul zilei la un bar din sat, iar spre după-amiază a plecat spre casă. Din păcate, nu a ajuns acasă, oprindu-se la fântâna ce se afla peste drum. Și-a dat jos o parte din haine și s-a aruncat în puțul ce are o adâncime aproximativă de 10 metri. 

Un vecin i-a găsit îmbrăcămintea pe gardul de lângă fântână, iar o femeie ce locuiește în apropiere a sunat la 112. Echipajul de pompieri și paramedici SMURD au reușit să îl scoată pe acesta din puțul ce are un diametru de aproximativ 40 de centimetri. Bărbatul a căzut până la adâncimea de 5-6 metri. Medicii sosiți la fața locului s-au pronunțat asupra decesului. 

Se pare că bărbatul locuia singur. Cea mai apropiată rudă a sa era un frate. 

O adolescentă s-a sinucis la Galați în iulie

O fată de 17 ani, elevă de liceu, și-a pierdut viața după ce a luat o supradoză de pastile. Gestul extrem al adolescentei a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și o serie de necunoscute, pe care anchetatorii trebuie acum să le lămurească, scrie Viața Liberă. 

O femeie din Braniștea a sunat la 112 pentru a anunța că fiica sa, în vârstă de 17 ani, încercase să se sinucidă. Fata avusese o ceartă cu părinții, după ce fusese plecată, pentru câteva zile, de acasă. În ajutorul adolescentei a fost trimis un echipaj de ambulanță.

”Fata a mărturisit echipajului de pe ambulanță că a luat mai multe antiinflamatoare. Era în stare stabilă. După acordarea primului ajutor, a fost dusă la Spitalul de Copii din Galați pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul medical al Ambulanței Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel