Tudose - Tăriceanu: Simt nevoia unor întâlniri mai dese cu primul ministru

Luni, Călin Popescu-Tăriceanu, a spus că simte nevoia unor întâlniri mai dese cu premierul Mihai Tudose pe tema deciziilor adoptate sau aflate în pregătire la Guvern.

Întrebat despre relaţia cu premierul, Tăriceanu a spus: "Relaţia este cea care trebuie să caracterizeze o majoritate cu Guvernul pe care îl susţine. Acum, că eu poate simt nevoia unor întâlniri mai dese cu primul ministru, în care să aflăm despre decizii pe care Guvernul le-a luat sau decizii care sunt în pregătire, e normal şi, în ultima perioadă, nu pot să spun că au abundat întâlnirile cu primul ministru care să ne dea această posibilitate.

Sigur, pe de altă parte, sunt la curent cu chestiunile cele mai importante. Nu vreau decât să spun că avem loc de o funcţionare mai bună între partidele coaliţiei, între majoritate şi Guvern. Asta nu are niciun fel de semnificaţie aparte".

De asemenea, Tăriceanu a infirmat informaţiile privind existenţa unor tensiuni între premier şi partidele din coaliţie. "Nu ştiu, până acum nu am văzut astfel de informaţii", a spus Tăriceanu.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea Guvernului, liderul ALDE a afirmat că o să se pronunţe pe această temă când se va face o analiză pe punctele din programul de guvernare.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel