Tudose, ironii pentru protestatari de Anul Nou: Era un desen animat

PROTESTE
PROTESTE

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat că 2018 este un an special, anul Centenarului, în care românii ar trebui să fie uniţi, iar atunci când protestează să o facă în mod constructiv. 

"Proteste vor fi întotdeauna. Poate unii aşa înţeleg deja să trăiască: protestând pentru ceva. (...) Eu cred că la unii, da (a ajuns să fie un mod de viaţă, n.r.) Dar este în regulă. Ştiţi, era într-un celebru desen animat, "Oblio", Omul semnal. Tot atrăgea el atenţia şi îndrepta lumea încolo sau încoace. Este în regulă. Repet, anul 2018 este un an special, este anul Centenarului României, avem o sută de ani de Românie, aşa cum o ştim noi astăzi. Anul acesta s-au împlinit o sută de ani de la marile lupte din Mărăşti, Mărăşeşti şi Oituz. Oamenii aceia au luptat şi toată clasa politică în acei ani şi-au dat mâna ca să facă ceva cu ţara, să unească, să o urnească din loc. La o sută de ani, eu cred că ar trebui să le urmăm exemplul şi să fim toţi uniţi şi dacă protestăm pe ceva, să o facem constructiv. Nu proteste, de dragul protestului", a declarat Tudose, pentru România Tv. 

El a dorit să adreseze o urare comună, atât pentru politicieni, cât şi pentru cetăţeni, transmiţând un îndemn la unitate. 

"Le urez la toţi acelaşi lucru, ca anul 2018, fiind anul Centenarului României, să fie anul care uneşte românii, nu anul care dezbină, să fie anul în care toţi la un loc să oferim un cadou României: o mulţime de realizări,o viaţă mai bună pentru români. Cu noi trăgând toţi în aceeaşi direcţie şi cu viteză maximă în direcţia cea bună pentru România. Să avem toţi înţelepciune, să fim sănătoşi şi să putem să încheiem anul viitor fiind fericiţi că împreună am făcut ceva pentru România", a spus el, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel