EXCLUSIV  Tudose, demers sortit eșecului. Adrian Dobre: S-a RUPT de partid dintr-un puseu de independență

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre spune că fostul premier Mihai Tudose s-a rupt de decizia comună a partidului după ce a avut un puseu de independență, dar respinge ideea formării de alte tabere în cadrul Partidului Social Democrat. 

Referitor la ideea conform căreia Mihai Tudose ar fi încercat să formeze un alt partid în interiorul PSD-ului, Adrian Dobre este de părere că un astfel de demers ar fi fost un eșec încă de la debut și că nimeni care ar deține un minimum de inteligență politică nu ar face un astfel de lucru. 

"Nu știu dacă a încercat să facă un partid în interiorul PSD-ului pentru că în mod normal orice om cu un simț politic cât de cât corect, ar fi înțeles că un astfel de demers este sortit eșecului. Eu nu cred că Tudose n-a avut un simț politic, eu cred că mai degrabă s-a rupt de decizia comună a partidului dintr-un puseu de independență. Nu cred că a încercat cineva să facă un partid în interiorul partidului pentru că până la urmă e o chestiune elementară de inteligență politică. Noi ne cunoaștem foarte bine partidul. Am văzut și am dezbătut în spațiul public acest subiect care revine la un moment dat din nou în atenția publică: ba că se rupe PSD-ul, că se întâmplă ceva, că sunt tabere. Mereu am spus același lucru: nu există tabere, nu se rupe. PSD-ul rămâne un bloc unitar și din acest motiv reușește să obțină performanță politică în România," a spus Adrian Dobre la DCNews Live.

Vezi răspunsul complet:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel