Traian Băsescu: Nu am încălcat legea. Pot să fiu neglient…

Traian Băsescu spune că nu are nicio temere cu privire la posibilele denunțuri care ar putea să-l incrimineze. Fostul președinte susține că dacă a încălcat vreodată legea, a fost din negliență. 

"Nu am nicio temere (n.r. cu privire la posibilele denunțuri care l-ar incrimina), pentru că nu am încălcat niciodată legea. Sau dacă am făcut-o, nu am făcut-o cu bună ştiinţă. Pot să fiu neglijent, dar în niciun caz un om care să fi aranjat ceva cu bună ştiinţă, să fie ceva ilegal", a spus Traian Băsescu, într-un interviu acordat Laurei Chiriac, la psnews.ro. 

După ce jurnalista i-a atras atenția că și neglijența se plătește, fostul președinte a răspuns: "Se plăteşte şi ea, dar sper că nu sunt elemente de neglijenţă în activitatea mea. Ce am vrut să subliniez, a fost că nu există factori intenţionali în a fi făcut vreodată ceva ilegal. Mai mult decât atât, nu există om care să poată spune că a făcut cu mine un aranjament pentru bani, că l-am sprijinit la ceva pentru că mi-ar fi dat ceva. Nu există.". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel