Toader - Lazăr. Ursu, semnal de alarmă: S-ar putea să fie fatal

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Adrian Ursu a declarat, la Antena 3, că s-a ajuns într-un moment critic în care este nevoi de o măsură urgentă.

Adrian Ursu susține că România a ajuns într-un punct critic în privința încrederii în justiție. "Încrederea în justiției este atât de jos încât de aici încolo nu mai avem altă cale decât cea a anarhiei în care lumea va spune 'păi dacă oricum nu mai contează justiția, păi dacă ăștia își bat joc de orice, dacă nu mai există adevăr și dreptate, păi nu mai bine ne facem noi dreptate, nu mai respectăm noi nicio lege?' Dacă în clipa de față nu e trezesc toți de la servicii, la justiție, la președinte, la Guvern, la miniștri, la parchete, s-ar putea să fie fatal", a declarat jurnalistul.  

"Nu avea cum să fie validat în condiții normale"

Referitor la ultimele dezvăluiri despre dosarul de candidat și activitatea lui Augustin Lazăr, jurnalistul susține că trebuie să plece imediat din funcția de procuror general. "În primul rând, Lazăr ar trebui să plece pentru minciuna de aseara, doi, pentru povestea candidaturii sale ar trebui să plece penru că dosarul său nu avea cum să fie validat în condiții normale, trei, pentru celelalte 19 puncte din raportul de evaluare trebuie să plece", a spus Adrian Ursu. 

Toader "pare că vrea să fie organizator de jocuri și concursuri"

Adrian Ursu susține că activitatea ministrului Justiției din ultimele zile i-a anulat multe aprecieri. "Domnul Tudorel Toader, din păcate, și-a anulat multe dintre aprecierile absolut justificate pe care le câștigase în acest interval de timp. Eu cred că de la dânsul va veni răspunsul dacă mai continuă sau nu, pentru că din felul în care a acționat în aceste zile, pare că dorește altceva, pare că nu mai dorește să fie ministru al Justiției, ci pare că vrea să fie organizator de jocuri și concursuri", a mai afirmat Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel