Toader, declarații Lazăr. Codrin Ștefănescu: Este deja o semi-evaluare. Numărăm zilele

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, consideră că declarația ministrului Tudorel Toader din 28 august reprezintă deja o semi-evaluare a procurorului general Augustin Lazăr.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat sâmbătă, 25 august, că va începe evaluarea procurorului general Augustin Lazăr. După un schimb de răspunsuri între cei doi, Codrin Ștefănescu este de părere că declarația făcută de Toader marți, 28 august, reprezintă deja o semi-evaluare a procurorului general.

Declarația de astăzi a ministrului este deja o semi-evaluare a domnului Lazăr, slujitorul lui Kovesi. Eu am spus-o și cred că la fel ca mine, foarte mulți români așteaptă evaluarea aceasta. Numărăm zilele până vor trece cele 30 pentru domnul Tudorel Toader să vină în spațiul public cu evaluarea. Eu am cerut de vreo 5 ori demisia procurorului general și mai mulți colegi din PSD au cerut-o. Dispariția lui Dumbravă și evaluarea lui Lazăr reprezintă un strop în plus de oxigen pentru democrația din România care începe să recâștige teren., a afirmat Codrin Ștefănescu la România TV.

Vezi și: Tudorel Toader, răspuns pentru Augustin Lazăr - update

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel