Teodorovici: Devin monştri peste noapte şi pretind a fi ceea ce nu sunt

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

România încă trăieşte astăzi din acele proiecte fazate, din 2013 - 2014, proiectele mari de infrastructură, iar deficitul de cont curent este un efect al poziţiei ţării, însă trendul poate fi inversat, potrivit ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici.

'Din păcate astăzi, România într-adevăr trăieşte încă din acele proiecte fazate şi nu e un secret, adică din 2013 - 2014, proiectele mari de infrastructură. Nu este o chestiune de laudă, dar să lăsăm cifrele aşa cum sunt pentru că din păcate dacă nu le explicăm foarte clar se nasc acei mici oameni, la figurat, că e şi la propriu, acum asta e o întâmplare, care devin monştri peste noapte şi pretind a fi ceea ce nu sunt. Şi aveam eu o vorbă şi o spuneam că din cauza celor care vor să fie şi nu sunt, cei ce sunt nu pot să fie', a afirmat, marţi, Eugen Teodorovici, la o conferinţă de specialitate.

În ceea ce priveşte deficitul de cont curent, acesta a spus că este un efect al poziţiei avute de România până acum, dar că există soluţii de a inversa trendul. 'Spuneam de această poziţie a noastră ca şi ţară şi plecăm de la vize. Am şi eu fixurile mele şi am tot spus pe unde am apucat. E un nou prilej să o spun încă o dată. Eu nu pun problema de vize că domnule lasă-mă să vin şi eu în America sau în altă ţară. Domnule lasă-mă să trăiesc şi eu o concurenţă loială pentru că aceasta este o piedică în calea concurenţei loiale', a declarat Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel