Tenis: Serena Williams a declarat forfait pentru turneul de la Cincinnati

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a declarat forfait pentru turneul WTA de la Cincinnati (Ohio), înaintea primului său meci de la această competiţie, din cauza unei accidentări la spate, informează AFP. 

Vedeta americană, câştigătoarea a 23 de turnee de Mare Şlem, s-a antrenat marţi dimineaţă la Cincinnati, iar apoi i-a avertizat pe oficiali că nu va putea juca, chiar înaintea partidei sale de debut, împotriva kazahei Zarina Dias, venită din calificări. 'Am mers la Mason (Ohio) duminică şi am făcut totul pentru a fi pregătită să joc în această seară (marţi) şi încă aveam bune speranţe după antrenamentul meu de dimineaţă.

Însă, din nefericire, spatele meu nu este întotdeauna bine', a explicat Williams într-un comunicat. Campioana din Statele Unite, în vârstă de 37 ani, a fost nevoită să abandoneze şi în cursul finalei de la Toronto, câştigată de canadianca Bianca Andreescu, tot din cauza durerilor de spate, după ce anterior se confruntase cu probleme la genunchi.

Decizia de a se retrage de la Cincinnati aruncă o umbră asupra pregătirilor sale pentru US Open, care va debuta pe 26 august. Serena Williams, învinsă de românca Simona Halep în finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon şi care va împlini 38 de ani la sfârşitul lunii septembrie, se află la un singur succes de recordul de titluri de Mare Şlem deţinut de australianca Margaret Court (24). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel