Tatiana Niculescu: "La Cotroceni nu se mănâncă". Explicația lui Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial

Duminică, purtătorul de cuvânt al Președinției, Tatiana Niculescu Bran, a împărtășit primele impresii după săptămâna petrecută la Palatul Cotroceni. Aceasta a spus că la Cotroceni nu se mănâncă, chiar dacă angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă.

VEZI ȘI: Papahagi, lecție DURĂ pentru consilieri după ce Tatiana Bran și-a împărtășit impresiile de la Cotroceni: TREBUIE SĂ-ȘI ȚINĂ GURA

"Dar la Cotroceni nu se mănâncă, deși angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă. Nu există cantină, nu există nici măcar un chioșc cu napolitane expirate și Coca-Cola. În schimb, dacă ți-e sete, formezi un număr de interior și cineva sosește cu o tavă pe care se află o sticlă cu apă și un pahar", povestea Tatiana Niculescu Bran.

Ce spune Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial, a spus, pentru DC News, că într-adevăr la Palatul Cotroceni nu există o cantină, dar se face comandă de mâncare la o firmă de catering.

"Nu există o cantină. Există un contract cu o firmă de catering și se comandă mâncare în fiecare zi. Există și un bufet căruia (n.r. - Tatiana Niculescu Bran) nu i-a înțeles esența. Cafeaua, apa și sucurile veneau de la bufet. Nu stătea fiecare să-și facă o cafea în birou; cu atât mai puțin când avea musafiri. Fiecare consilier avea o sumă de procotol și de aceea se semnează respectivul bon - pentru a i se deconta pe cabinetul lui ce a consumat în limita protocolului", a povestit Adrian Rădulescu despre perioada când era consilier prezidențial.

"Dacă ne era foame, făceam comandă la firma de catering și ne aducea la birou. Nu știu a cui era firma de catering. Știu că a fost o licitație și a câștigat respectiva firmă", a conchis fostul consilier prezidențial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel