Târziu de la AUR - Popescu de la PNL, replici cum nu ați mai auzit: MĂ SPERIE! Să le faceți lor dosare!

Claudiu Târziu, co-președinte AUR, a avut un schimb de replici cu Pavel Popescu de la PNL.

Cei doi au fost invitați, marți seară, în platoul Antena 3, în cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu, „Subiectiv”.

Încă de la începutul emisiunii, a început un schimb de replici între Claudiu Târziu și Pavel Popescu.

„Noi am candidat cu o promisiune - și pentru asta am fost mandatați - să nu facem nicio alianță la guvernare cu niciun partid dintre cele care au fost în Parlament până acum. Deci, ne menținem pe această poziție, pentru că ăsta e mandatul nostru. (...) S-a discutat despre un Guvern format în jurul PNL, mai există și o variantă a unui Guvern tehnocrat. Vom vedea cine va fi propus de președinte să alcătuiască Guvernul și, în funcție de miniștrii propuși, vom lua o decizie. Dar, în condițiile în care vor fi prevăzuți pentru noul Guvern tot unii dintre liderii care s-au mai vehiculat prin aceste posturi..., nu îi vom vota cu siguranță. Nu are rost acum să dau nume, ar trebui să fac o listă întreagă!”, a zis Claudiu Târziu.

„În momentul în care vor fi propuși niște oameni, știm să le facem dosarul. Ne-am ocupat cu dosare de presă, ca să zic așa. După cum știți, eu sunt un ziarist. (...) Facem o listă cu oameni care au datorii către poporul român”, a adăugat acesta. 

Replici cu Pavel Popescu (PNL)


„Eu sunt șocat de ceea ce spune colegul meu de studio. E drept, e nou în acest tablou politic, dar sunt șocat! Am auzit niște afirmații care mă sperie! Mă sperie din punct de vedere al responsabilității pe care noi trebuie să o arătăm față de poporul român. Ați spus că ăsta ne e mandatul care ni s-a dat. Cine v-a dat mandatul?! Am înțeles într-un alt context”, a zis Pavel Popescu. 

„Nu răstălmăciți!”, a intervenit Claudiu Târziu, adăugând: „Electoratul nostru... (n.r. Pavel Popescu încă vorbea) Stimate domn, nu mă luați pe mine cu din astea. Nu vreți să intrați cu mine în conflictul ăsta, vă rog. Am spus foarte clar pe înțelesul oamenilor de toate categoriile sociale. Am fost mandatați de către electoratul nostru să luptăm împotriva sistemului, să reprezentăm voința lor și să declanșăm reforma clasei politice!”

Pavel Popescu a luat din nou cuvântul: „Ați spus înainte că vă veți ocupa să le faceți dosarele celor care vor dori să devină miniștri. Dacă ați venit să reformați statul român, înainte de a candida la parlamentare, cu cei pe care i-ați pus pe listă, nu ați avut bunul simț să le faceți dosarele de presă?!”

„Pe mine mă scoate din sărite obrăznicia unor partide care au guvernat 30 de ani și care vin ca niște mironosițe acum și ne spun nouă vedeți că aveți o geană în ochi”, a zis Claudiu Târziu. „Nu aveți dreptul să cereți altora să fie îngeri, în condițiile în care dumneavoastră aveți foarte multe lucruri de explicat”, a continuat acesta. 

„Fac politică de patru ani. Nu puteți să-mi puneți în cârcă păcatele din ultimii 30 de ani ale partidelor politice”, a spus Pavel Popescu.

„Ba da, pot! Sunteți solidar cu partidul dumneavoastră, ba da!”, a venit răspunsul.

„Să le faceți lor dosare!”

Mai departe, Pavel Popescu a mai spus: „Vă spun sincer, ca parlamentar, îmi e rușine că voi ajunge în Parlamentul României alături de...” Imediat a intervenit Claudiu Târziu: „Vă e rușine?! Dar de candidații dumneavostră nu vă e rușine?! Nu vă e rușine deloc?!”

„Vă sfătuiesc să le faceți lor dosare”, a mai spus Pavel Popescu. 

„Sunteți de rea credință”, a zis Claudiu Târziu. 

Replicile dintre cei doi au continuat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel