Tăriceanu, urmărire penală. Ion Cristoiu: Are nevoie de sprijinul PSD

Tăriceanu
Tăriceanu

Direcția Națională Anticorupție cere începerea urmării penale a liderului ALDE, Călin Popescu - Tăriceanu, acuzat pentru luare de mită, în dosarul Microsoft, anunță România TV. Ion Cristoiu a comentat informația apărută pe surse.

Ion Cristoiu este de părere că, în cazul în care, se confirmă că această informație este reală, Călin Popescu-Tăriceanu are nevoie de sprijinul social-democraților.

Dacă poți să faci un asemenea gest de urmărire penală pentru liderul de partid din coaliția majoritară și președintele Senatului, trebuie să ai niște probe...Înțeleg că este o delațiune. Mi se pare o nebunie să descoperi acum o infracțiune din 2007 în urma unei delațiuni. Dosarul Microsoft s-a mai discutat, a fost anchetat. Eu nu cred că e în defavoarea coaliției. Domnul Tăriceanu, de mult timp, mai avea un pic și semăna un pic cu Monica Macovei îmblânzită.

Dacă este adevarată această știre, cred că nu se mai pune problema de a ieși din coaliția majoritară. Acum chiar are nevoie de sprijinul PSD. Nu lucrează împotriva coaliției, ci pentru coaliție această informație. Domnul Tăriceanu va reveni la matca luptei împotriva Sistemului. Începuse în ultimul timp să se iluzioneze. Sunt de acord că el trebuie să revină acum alături de PSD. , a declarat Ion Cristoiu, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel