Tăriceanu susține că i-a propus lui Dăncilă să iasă împreună de la guvernare: Nu veți reuși

Călin Popescu-Tăriceanu și Viorica Dăncilă
Călin Popescu-Tăriceanu și Viorica Dăncilă

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", că i-a propus premierului Viorica Dăncilă, luni dimineața, înainte de a anunța oficial retragerea de la guvernare a ALDE, să plece împreună de la Palatul Victoria. 

"Sentimentul dânsei este că lucrurile merg bine. Doamna Dăncilă mi-a spus lucrurile merg bine. Prima opțiune nu a fost să cedez. Doamna Dăncilă a spus că s-a dus în țară și a fost întâmpinată cu căldură. Eu mă duc personal fără SPP, fără nimic și e ușor să vezi reacțiile oamenilor", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la "Gândurile lui Cristoiu", potrivit Mediafax.

Acesta a relatat discuția de luni dimineața cu Viorica Dăncilă, când i-a propus să demisioneze împreună.

"Nu veți reuși în felul acesta să vă opuneți"

"Când m-am văzut luni dimineață cu doamna Dăncilă i-am spus – gândiți-vă că o soluție mai bună ar fi să plecăm împreună, pentru că nu veți reuși în felul acesta să vă opuneți valului. Analiza mea e la polul opus. I-am spus luni dimineața, "vă anunț că am luat decizia să mă retrag din cursa prezidențială", ca să nu aveți impresia că retragerea e pe baza unei supărări. A rămas surprinsă", a mai spus liderul ALDE.

Tăriceanu este de părere că Viorica Dăncilă nu a crezut că ALDE va pleca de la guvernare, probabil fiind sfătuită că un partid nu renunță la posturi și nici liderul ALDE la șefia Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel