Tăriceanu, scandal coadă. ”Cred că am și eu dreptul să vizitez mina”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a explicat ce s-a întâmplat la coada de la Muzeul de la Roșia Montană, unde a fost apostrofat de vizitatorii care stăteau la coadă. 

”Am fost plecat în Munții Apuseni. Am fost zilele acestea în Bucovina, în câteva zile de vacanță împreună cu băieții mei cei mari, m-am bucurat foarte mult.” a spus Călin Popescu Tăriceanu. 

Cât despre coada despre care s-a spus că a sărit, președintele Senatului a afirmat că ”Dacă ați văzut materialul video, v-ați fi lămurit că nu era vorba de așa ceva, la ieșirea de la minele din Munții Apuseni, un cetățean care așteptase la rând a spus:`ia uite de ce așteptăm noi, că vizitează Tăriceanu mina`. Cred că am și eu dreptul, ca orice cetățean, să vizitez mina și, așa cum am stat și am așteptat după vizitatorii dinaintea mea și nu am făcut niciun comentariu, așa e organizată vizita în mină, cei care sosesc după trebuie să aștepte până se termină vizita cu ghidul respectiv. Numai că suntem într-o perioadă în care dezinformarea bate informația”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel