Tăriceanu, în sondajul PSD pentru prezidențiale. Ce zice Dăncilă

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Viorica Dăncilă anunţă că sondajele prin care se va stabili care va fi prezidenţiabilul PSD vor începe în curând. Duminică seară, a lămurit situația în ceea ce-l privește pe liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

„Candidatul la prezidențiale trebuie să fie cel sau cea care are cele mai multe șanse”, a precizat încă de la început Viorica Dăncilă, duminică seară, în platoul Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

„În sondajele noastre vom introduce toți colegii și toate colegele care vor să candideze la alegerile prezidențiale. Vom introduce și opțiunea de candidat comun”, a anunțat Viorica Dăncilă.

Întrebată de un candidat comun al coaliției PSD-ALDE, a răspuns astfel: „Da, al coaliției. Pentru a vedea care este opinia electoratului. Iar decizia, bineînțeles, o vom lua împreună în forul statutar”.

Ulterior, întrebată direct dacă în sondaj va fi și numele lui Călin Popescu-Tăriceanu, a precizat: „Sigur. Vrem să facem un sondaj mai amplu. E foarte important să facem acest sondaj pentru a vedea de unde pornim și unde vrem să ajungem”.

VEZI ȘI: Viorica Dăncilă vorbește despre copilul pe care l-a adoptat: Poate sunt și subiectivă

Totodată, întrebată dacă ar vrea să fie printre prezidențiabili, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu am luat în calcul acest lucru. Fac un sondaj pentru cei care vor să candideze. O să figurez alături de alți lideri ai partidelor politice pentru a vedea cum ne poziționăm la nivel de lideri de partide”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel