Tăriceanu: Face parte dintr-un plan. Aviz amatorilor: Nu iese mișcarea!

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, miercuri, 30 mai, că se încearcă ruperea coaliției PSD-ALDE.

Călin Popescu-Tăriceanu, președintele ALDE, invitat miercuri seară în platoul România TV, a făcut următoarele declarații: "Nu mai cred în coincidențe. (...) Suntem într-o încleștare în care se încearcă, prin toate mijloacele, atacarea Guvernului, distrugerea oricărei decizii prin aruncarea pe piață a unor afirmații false. Văd nebunia asta care se întâmplă cu Pilonul II de pensii. În fiecare zi, sunt întrebat ce se întâmplă cu Pilonul II. M-am săturat de câte ori am zis că nu se desființează niciun pilon. Se încearcă, prin toate mijloacele, atacarea Guvernului".

Referire la premier

"E atacat primul ministru. Vorbesc de așa zisele critici pentru gafele pe care le-a comis, cum a fost chestiunea cu agenda 2020. Eu am fost la Comisia Europeană, la Parlamentul European, acolo lumea așa vorbește, 20 20. Vorbesc scurt și la obiect", a mai spus președintele ALDE. 

"Aviz amatorilor: nu iese mișcarea"

Tăriceanu a vorbit despre un plan prin care se dorește distrugerea coaliției PSD-ALDE. "Totul face parte dintr-un plan: se încearcă cu orice preț dărâmarea Guvernului și, până la urmă, distrugerea coaliției între ALDE și PSD. Vă spun foarte simplu: ați auzit de formula guvernul meu? (...) Aviz amatorilor: nu iese mișcarea asta. Am discutat ieri cu parlamentarii ALDE și cu parlamentarii PSD. Nu mai sunt atât de naivi încât să se lase duși de nas", a declarat Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel