Tăriceanu, declarații de ultimă oră: Susține statul paralel

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a făcut o serie de declarații după ceremonia de înființare a asociației Mircea Ionescu Quintus.

La întâlnire au fost invitați foști președinți ai PNL, după cum a explicat Ludovic Orban, la Realitatea TV. Evenimentul a fost organizat cu ocazia lansării asociaţiei Mircea Ionescu Quintus.  

"Astăzi, am văzut foarte mulți oameni politici în sală, dar puțini liberali, pentru că cei care aparțin PNL, evident, că nu se pot revendica ca fiind liberali. (...) E cam greu ca din familia popularilor europeni să promovezi valorile liberalismului. (...) S-a dovedit că este un partid care susține sistemul sau statul paralel și a fost extrem de îngăduitor, ca să nu spun mai mult, a susținut cu forță toate acțiunile întreprinse de instituțiile represive ale statului care, în ultimii ani, au încălcat grav drepturile și libertățile”, a declarat Tăriceanu.

”Sunt bineveniți să vină în ALDE, așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, când o serie de personalități din PNL, unii dintre ei chiar parlamentari, s-au alăturat ALDE. Eu continui să cred că sunt în politică nu pentru funcții, avantaje. Promovez niște principii și voi continua", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel