Tăriceanu anunță că ALDE îl susține pe Dan Radu Rușanu pentru un post cheie

Lideri ALDE
Lideri ALDE

Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat, luni, 1 iulie, că ALDE îl va susține pe Dan Radu Rușanu pentru postul de viceguvernator al Băncii Naționale a României.

„Și-a depus candidatura Dan Radu Rușanu, care va avea un post în Consiliul de Administrație, dacă obține votul, dar neexecutiv", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, întrebat fiind pe cine susține ALDE pentru postul de viceguvernator.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, tot luni, că reprezentanții coaliției de guvernare îl vor susține pe actualul guvernator BNR Mugur Isărescu pentru încă un mandat.

„E important și guvernatorul, dar și modul în care s-a lucrat de această dată, în funcție de ponderea a fiecărui partid politic în Parlament, au fost reprezentate locurile. Am vrut să avem o abordare foarte corectă. Da, susținerea este pentru Mugur Isărescu. În același timp, PSD va avea postul de prim-viceguvernator, viceguvernator și un post neexecutiv”, a declarat Viorica Dăncilă, după ședința coaliției de guvernare la care a participat și liderul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel