Tăriceanu anunță o intrare bombă în ALDE

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, miercuri seară, că fratele liberalului Puiu Haşotti "se gândeşte foarte serios" să devină membru ALDE.

"Mă bucur să văd atât de mulţi susţinători ai lui Stelian Damov (n.r. candidatul ALDE la Primăria sectorului 2) şi înţeleg că faceţi parte din comunitatea macedonenilor din România. Eu am am câţiva cunoscuţi, binecunoscuţi şi dvs, fraţii Haşotti. Cu Puiu Haşotti am făcut cot la cot politică în PNL, dar el e mai conservator şi văd că vrea să rămână în continuare prizonierul unui partid care a ajuns să fie dominat de fostul PDL. În schimb, m-a bucurat foarte tare, telefonul pe care l-am primit într-o zi de la fratele lui Puiu, Ionel, pe care îl cunosc, de asemenea, foarte bine şi care este probabil cel mai renumit avocat din Constanţa şi unul dintre cei mai valoroşi avocaţi din România şi care mi-a spus că se gândeşte foarte serios să devină membru ALDE", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la o întâlnire cu membrii comunităţii aromânilor.

El a apreciat drept "o bucurie" eventualitatea ca Ionel Haşotti să devină membru ALDE. "E o mare bucurie pentru mine dacă Ionel Haşotti va face acest pas pentru că eu vreau în partidul acesta să avem oameni reprezentativi, oameni care să însemne ceva pentru breasla lor sau pentru comunitatea lor", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel