Sorin Ovidiu Bălan, despre Dide: Am o șampanie. Abia aștept să moară cineva în familia lui s-o desfac!

Darius Muresan / 17 noi 2018 / 22:51 Salveaza PDF Comentarii
Bălan
Descriere foto: Bălan

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a făcut un comentariu vizavi de postarea lui Cristian Mihai Dide și femeia-jandarm care a murit într-un accident de mașină.

”Eu nu știu cine este Dide, dar m-am săturat de agresivitate și nesimțire! El a zis că s-a bucurat că a murit femeia-jandarm și că al ei copil este în comă? Da. Mi-a rămas o șampanie de la ziua mea. Abia aștept să moară cineva în familia lui s-o desfac! Ba da, trebuie să mergem pe această linie! Cum să nu mergem pe aceeași linie? Fac și eu același lucru... și eu trăiesc în democrație ca el”, a zis Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3.

Într-un interviu pentru DC News, Cristian Mihai Dide și-a motivat mesajul de pe Facebook.

"Postarea a venit din senin, a fost ca un semn de revoltă. Nu am deschis știrea. Am vrut să-mi arăt nemulțumirea față de Jandarmeria Română. Știu că nu este o postare foarte bine aleasă. Regret ce s-a întâmplat la Suceava. Îmi pare rău că o mamă a murit și un copil este în comă. Regretabil mai este și faptul că s-a reușit schimbarea agendei publice atât de ușor doar cu o postare pe Facebook. La fel de regretabil este și că oamenii uită repede ce ai făcut și ești pus la zid în urma unei singure postări", a zis Cristian Mihai Dide pentru DC News.

Citiți continuarea aici: EXCLUSIV Dide și moartea femeii-jandarm. Interviu: Ce ascunde postarea care a șocat România


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25