Simona Halep, după ce a fost înfrântă de Serena Williams: Sunt puțin frustrată, m-am plâns prea mult

Simona Halep, schimb de locuri cu Naomi Osaka
Simona Halep, schimb de locuri cu Naomi Osaka

Simona Halep a făcut primele declaraţii după eliminarea de la Australian Open. Ea a pierdut în două seturi, 6-3, 6-3, contra Serenei Williams. 

"A fost un meci greu, a jucat foarte bine, a meritat victoria. Serviciul nu m-a ajutat. Sentimentul meu este că nu am fost atât de departe, dar ea a fost mai puternică în momentele cheie. Am avut 3-1 în setul doi, dar serviciul nu m-a ajutat și ea a returnat foarte puternic.

Am făcut un joc bun, nu pot spune că sunt dezamăgită de mine. Poate că sunt dezamăgită de atitudinea pe care am avut-o pe tot parcursul turneului, dar voi lucra la asta și voi reveni mai puternică.

Accept că m-a bătut. Dacă aș fi putut fi mai bună la serviciu, aș fi avut șanse mult mai multe. Am avut un joc bun la retur, dar nici ea nu a servit atât de puternic, a schimbat modul în care a servit. Problema mea a fost serviciul, a fost cheia, și asta nu mi-a ieșit. 

Ea s-a mișcat bine în teren, e în formă bună. A jucat foarte bine, ca de fiecare dată, de altfel. A alergat mai mult spre minge astăzi. Loviturile ei sunt puternice, iar faptul că se mișcă și mai bine, e un mare avantaj pentru ea”, a declarat Simona Halep, la conferința de presă. 

VEZI ŞI Serena Williams, după meciul cu Simona Halep: "A fost cel mai bun joc al meu"

"Am fost prea negativă"

”Sunt puțin frustrată, m-am plâns prea mult, am fost prea negativă pe teren. Dar, din punct de vedere al jocului, simt că am făcut o treabă bună. Am încredere, dar trebuie să lucrez pentru a reveni la o formă bună din punct de vedere psihologic.

Am simțit presiunea aici, după atâtea luni fără meci oficial. Nu știam la ce să mă aștept, a fost tensiune și probabil că n-am știut cum s-o gestionez”, a mai spus Simona Halep, conform Digisport.ro

VEZI ŞI Ion Ţiriac, atacat pe Twitter de soţul Serenei Williams, după victoria cu Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel