Serena Williams, după meciul cu Simona Halep: "A fost cel mai bun joc al meu"

A zecea înfrângere a Simonei cu Serena
A zecea înfrângere a Simonei cu Serena

Serena Williams s-a declarat mulţumită după victoria cu Simona Halep de la Australian Open. 

Referindu-se la momentul dificil în care a revenit de la 1-3, în al doilea set, Serena Williams a declarat în interviul dat în arenă lui Jim Courir că și-a dat seama că a făcut multe greșeli neforțate în gameurile pe care le-a pierdut în setul 2.

„Știam că pot juca mai bine, așa că am presat în continuare”, a spus americanca, adăugând că a fost fără îndoială cel mai bun meci pe care l-a făcut până acum în acest turneu.

„Am fost nevoită să ridic nivelul jocului împotriva numărului 2 mondial, știam că trebuie să joc mai bine, asta am făcut, iar acum sunt foarte mulțumită” a spus entuziasmată favorita numărul 10 a turneului.

Vorbind despre adversara sa din semifinală, Serena Williams a spus că Naomi Osaka este o jucătoare foarte puternică în teren și un factor de inspirație în afara lui și e îmbucurător să vadă că cineva poate să inspire atât de mult și prin tenis și prin ceea ce face dincolo de arenă.

VEZI ŞI Ion Ţiriac, atacat pe Twitter de soţul Serenei Williams, după victoria cu Simona Halep

A fost a 10-a înfrângere în faţa Serenei pentru Simona

„Am urmărit-o și sunt convins că și ea m-a urmărit și am certitudinea că va fi pentru mine o oportunitate grozavă de a continua să fac ceea ce știu cel mai bine, la primul mare premiu al anului. Am avut o perioadă extrasezon dificilă și mă bucur că acum se văd roadele”, a adăugat fostul lider mondial.

Simona Halep a fost învinsă a 10-a oară în istoria confruntărilor directe de Serena Williams, marți, în sferturile de finală ale Australian Open. Americanca a câștigat în două seturi, scor 6-3, 6-3, și s-a calificat în semifinala competiției, unde o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, favorita numărul 3, care a trecut în sferturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu 6-2, 6-2, scrie Mediafax. 

VEZI ŞI Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE în sferturile Australian Open. REZULTAT FINAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel