Senatorul Emanoil Savin a plecat din PSD

Senatorul social-democrat Emanoil Savin a declarat miercuri, la finalul şedinţei de plen, că a devenit independent, renunţând la funcţia de secretar al Comisiei de apărare din Senat pe care liderul grupului PSD tocmai ce o propusese plenului a fi ocupată de acesta.

'Domnul Emanoil Savin îl înlocuieşte la Comisia de apărare pe domnul Mihai Fifor în calitate de senator şi preia, totodată, funcţia de secretar în cadrul acestei comisii', a anunţat în plen liderul senatorilor social-democraţi, Radu Preda. Propunerea trebuia să fie supusă votului în plen, dar Emanoil Savin a anunţat imediat, de la tribuna Senatului, că devine independent. 'Vreau să îi mulţumesc domnului lider de grup, dar nu mai era nevoie. Nu mai voiam această funcţie. Începând de astăzi mă declar senator independent, neafiliat', a spus Savin.

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, care a condus şedinţa plenului de miercuri, a replicat: 'Cred că aţi găsit cel mai bun moment să faceţi acest anunţ. Vă felicit'. Anunţul referitor la înlocuirea secretarului Comisiei de apărare a fost retras, ulterior, de Radu Preda şi propunerea nu a mai fost supusă votului plenului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel