Scrisoare anti-Dragnea. Marian Dragomir: Susţin candidatura lui Mihai Tudose

Primarul municipiului reşedinţă, Marian Dragomir, vicepreşedinte al PSD Brăila, a făcut public, într-o postare făcută pe contul său de Facebook, faptul că preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Rotaru, a avut mandat din partea colegilor pentru a semna scrisoarea în care se cere demisia şefului partidului, Liviu Dragnea.

"Organizaţia PSD Brăila a hotărât că este nevoie de o discuţie în Comitetul Executiv Naţional pentru a readuce starea de dialog şi normalitate în PSD. Semnătura domnului preşedinte Ion Rotaru pe scrisoarea colegilor noştri reprezintă voinţa organizaţiei PSD Brăila. Direct şi tranşant, ca de fiecare dată, susţin că este necesară o nouă abordare în PSD, iar cei care au evitat dialogul trebuie să plece, pentru a nu ajunge să fie scoşi pe uşa din dos.

PSD nu este partidul unui om şi va redeveni partidul unei echipe. Domnule Liviu Dragnea, viitorul PSD va fi fără implicarea dumneavoastră în conducerea partidului. Avem nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, un om al dialogului şi conducerii participative", a scris Dragomir pe contul său de socializare.

Marian Dragomir a mai amintit că scorul de 57% obţinut de PSD în municipiul Brăila, la alegerile din 2016, demonstrează "implicarea fiecărui membru, performanţa echipei de la Brăila şi ne obligă să luăm în timp util toate măsurile, pentru ca faptele noastre de la nivel local să nu fie puse în umbră de gafele de la nivel naţional".

"Dialogul şi respectul reciproc reprezintă forţa PSD Brăila. Voi rămâne membru PSD şi voi lupta în interiorul partidului, pentru ca valorile social democrate să fie respectate", a completat Dragomir.

La rândul său, preşedintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a declarat că susţine poziţia organizaţiei PSD Brăila şi consideră că în partid trebuie respectat principiul deciziilor luate în mod democratic.

"Susţin poziţia organizaţiei din care fac parte în ceea ce-l priveşte pe actualul presedinte PSD, în persoana domnului Liviu Dragnea, şi consider că trebuie respectat principiul democraţiei, al dialogului şi al deciziilor luate în echipă. Echipa PSD Brăila a fost întotdeauna o echipă unită, care a reuşit prin comunicare şi consens să aibă realizări importante. Am fost întotdeauna solidari unii cu alţii, iar asta ne-a ridicat la rangul de echipă puternică", a scris Chiriac pe contul său de socializare.

El a mai precizat că organizaţia PSD Brăila este pregătită pentru alegeri, acestea fiind programate joi, la ora 17,30, şi că el, personal, îi va susţine candidatura lui Mihai Tudose pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

"Ne aflăm astăzi într-un moment important din punct de vedere politic. Organizaţia PSD Brăila este pregătită pentru alegeri, iar eu, personal, susţin candidatura domnului Mihai Tudose, omul care a demonstrat unei ţări întregi că este de neclintit atunci când vine vorba de interesul cetăţeanului, ferm, care nu a ocolit niciodată situaţiile dificile şi a arătat tuturor cât de importantă este transparenţa. Mai mult decât atât, a reuşit în plan local să păstreze mereu o echipă unită", a mai spus Chiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel