Sălaj: Lucrările de reabilitare a 20 de kilometri de drum judeţean, finalizate

Lucrările de reabilitare a circa 20 de kilometri din drumul judeţean 108B, între Surduc (DN1H) - Gîrbou - Cernuc - limita judeţului Cluj, în valoare de peste patru milioane de lei, s-au finalizat recent, potrivit anunţului făcut de Consiliul Judeţean Sălaj.

"Cu o valoare de peste 4.085.000 lei, finanţată de la bugetul judeţului în cadrul programului anual de reparaţii şi întreţinere drumuri judeţene (2019) gestionat şi finanţat de Consiliul Judeţean, investiţia reprezintă zonal, pentru cei peste 5.500 locuitori ai ariei traversate de traseul drumului judeţean, un acces rutier în condiţii de siguranţă şi mult ameliorat. Pe de altă parte, este asigurată şi conectivitatea ariei menţionate la nivel regional cu DN 1H şi DN 1G - artere rutiere naţionale, fie că ne referim la accesul rutier spre localităţile de domiciliu sau din punct de vedere economic ori cel al tranzitului zonei, spre şi dinspre judeţele Cluj şi Maramureş", se arată într-o informare de presă a administraţiei judeţene.

Conform sursei citate, lucrările de reparaţii şi întreţinere - covor bituminos pe DJ 108B - se înscriu în programul anual de reparaţii şi întreţinere drumuri judeţene 2019 finanţat şi gestionat de către Consiliul Judeţean Sălaj.

Valoarea totală alocată acestui program este de peste 23.000.000 lei pentru anul în curs, numărând lucrări de reparaţii şi întreţinere a aproximativ 130 km, reprezentând segmente situate pe traseele a 10 drumuri judeţene de pe întreg teritoriul judeţului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel