Ruxandra Dragomir: De ce este ținută Elena Udrea după gratii

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a vorbit luni despre menținerea fostului ministru în spatele gratiilor.

Ruxandra Dragomir a explicat că, în Penitenciarul Târgșor, condițiile sunt inumane, iar Elena Udrea împarte celula cu alte trei deținute, însă a precizat că personalul închisorii nu îi este ostil fostului ministru.

"Stă cu alte trei colege și singurul lucru care ar fi mai bun acolo este faptul că are o cameră mai mare, în rest condițiile sunt inumane, aș putea spune. Iar faptul că am putut să comunicăm printr-un geam de sticlă, prin telefon, mi-a dat o senzație cumplită. În momentul în care ajungi acolo și te consideri nevinovat, totul pare un abuz. Elena nu beneficiază de prezumția de nevinovăție și este practic condamnată înainte de a fi judecată. (...) Nu pot să spun că personalul îi este ostil Elenei, dimpotrivă. Personalul s-a comportat foarte frumos", a declarat prietena Elenei Udrea, la B1 TV.

Citește și: Elena Udrea, amenințată cu moartea. Sile Cămătaru neagă că ar fi cerut infectarea cu HIV a Elenei Udrea

Ruxandra Dragomir a prezentat și două argumente pentru care crede că Elena Udrea nu a primit până acum o măsură mai blândă.

"Eu nu găsesc decât două argumente: o ții închisă pe Elena Udrea, o umilești în ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunț împotriva lui Traian Băsescu. Nu este numai părerea mea. Toată lumea se așteaptă ca Elena Udrea să spună ceva despre Traian Băsescu. Eu nu cred că va face acest lucru și nu cred ca are ce să spună despre Traian Băsescu. Al doilea motiv este că Elena Udrea a avut curajul să devoaleze un sistem care funcționează defectuos, care poate este corupt, care are lacune despre care nu se vorbește", a continuat Ruxandra Dragomir, care a adăugat că Elenea Udrea va sesiza instituțiile internaționale, pentru că și-a dat seama că în România nu mai are nicio șansă să se afle adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel