Rusia, implicare în alegeri SUA. Trump Organisation, CITATĂ de procurorul special

SUA
SUA

Trump Organisation, compania lui Donald Trump a fost citată de procurorul special Robert Mueller în ancheta care privește amestecul Rusiei în alegerile din SUA, relatează New York Times. 

Procurorul special Robert S. Mueller a citat compania Trump Organisation în procesul care privește implicarea Rusiei în alegerile din SUA. 

Citația se referă la transmiterea de documente, inclusiv unele legate de afaceri cu Rusia. 

Folosirea cuvântului"citație" este deocadamdată nu are un motiv clar, nu se știe de ce Robert  Mueller a emis-o în loc să ceară doar documentele de la companie, relatează New York Times. În citația trimisă, Robert Mueller a ordonat organizației Trump să predea toate documentele legate de Rusia și alte subiecte pe care le investighează. 

Investigația se prelungește 

Citația este ultimul indiciu potrivit căruia ancheta va fi prelungită cu mai multe luni, contrar avocaților lui Donald Trump care spuneau că totul se va termina foarte curând.  Cuvântul "citație" vine într-un moment în care  procurorul  Mueller pare să-și lărgească investigația pentru a examina rolul pe care străinii l-ar  fi jucat în finanțarea activităților politice ale lui Donald Trump.

În ultimele săptămâni, anchetatorii coordonați de Robert Mueller au interogat martori, inclusiv un consilier al Emiratelor Arabe Unite, despre fluxul de bani direcționat către Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel