Rudy Giuliani: Kim Jong Un a implorat "în genunchi" ca summitul cu Donald Trump să aibă loc

kim jong un
kim jong un

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a afirmat că liderul nord-coreean Kim Jong-Un a implorat "în genunchi" pentru ca summitul cu Donald Trump să aibă loc.

Kim Jong-Un a implorat "în genunchi" pentru ca summitul cu Donald Trump să aibă loc, a declarat Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, relatează publicaţia Wall Street Journal, citată de AFP. 

'Ei spuneau că ei (nord-coreenii) intenţionau să declanşeze un război nuclear împotriva noastră, că vor lupta împotriva noastră într-un război nuclear', a declarat Rudy Giuliani, într-o conferinţă a investitorilor la Tel Aviv, potrivit cotidianului american. 

'Noi (Statele Unite) am spus că nu avem de gând să organizăm un summit în aceste circumstanţe', a afirmat el despre întâlnirea care a fost anulată la sfârşitul lunii mai de către Washington înainte de a fi reprogramată, aşa cum s-a planificat iniţial pentru 12 iunie, în Singapore. 

'Ei bine, Kim Jong-Un a revenit în genunchi şi a implorat ca ea să aibă loc, este de altfel exact poziţia în care acesta trebuie pus', a spus Giuliani, apreciind că acum, după reprogramarea summitului, americanii au o poziţie dominantă. 

Ministrul de externe din Singapore începe joi o vizită oficială de două zile în Coreea de Nord, în timp ce pregătirile se accelerează în oraşul-stat pentru summitul istoric Trump-Kim, care va avea loc în mai puţin de o săptămână.

 Vezi şi:Zeci de morţi după naufragiul unei nave pline cu migranţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel