Primar, viceprimar și secretar de Primărie, bătuți crunt în instituție- VIDEO

În 30 iunie, înainte de o ședință a Consiliului Local, primarul, viceprimarul și secretarul de Primărie din comuna Miroslovești au fost bătuți chiar în sediul Primăriei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere în primăria din județul Iași au ajuns, vineri, în presa locală. Arată cum un individ, intrat în primărie, lovește cu brutalitate primarul, viceprimarul și secretarul. Ei au fost salvați de un consilier local mai corpolent, care l-a liniștit pe agresor.

În imaginile surprins, se vede cum Dănuț Ciobanu, secretarul Primăriei, intră în biroul primarului pentru a lua acte. Când iese, este luat la pumni de un bărbat. Funcționarul se retrage într-un colț, unde bărbatul continuă să-l lovească. Viceprimarul comunei, Liviu Aioanei, iese din birou, când aude scandalul și încearcă, fără rezultat, să-l oprească pe agresor. Primarul localității, Ionuț Gospodaru, apare și el în hol și încearcă să tempereze situația, dar este lovit și el.

Deși erau mai multe persoane prezent, nimeni nu a intervenit. Agresor a plecat, însă s-a răzgândit și s-a întors. A intrat în biroul în care stăteau primarul și viceprimarul și i-a lovit pe amândoi.

Cel care a pus capăt conflictului a fost până la urmă un consilier local, care inițial a încercat să-l calmeze pe agresor. Bărbatul a sărit să-l bată și pe consilier, însă ajunge, într-un sfărșit, să fie chiar el bătut și liniștit.

Agresorul care a bătut tot ce-a prins în Primărie este, potrivit News Pașcani, Vasile Croitoru, un cetățean care a mai făcut scandal în instituție de cel puțin trei ori. El acuză că a pierdut subvenţii agricole de la APIA din cauza funcţionarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel