Preotul Spitalului de Urgență Craiova, Marcel Seliște, către un parlamentar AUR: Îl rog pe Dumnezeu să nu fie nevoie să te vizitez în salonul din Secția 4

foto Facebook Marcel Răduț Seliște
foto Facebook Marcel Răduț Seliște

Ringo Dămureanu, când și-a luat certificatul care atestă calitatea de deputat AUR de Dolj, și-a aruncat masca. Gestul său a fost taxat de preotul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. 

”Un mesaj către fostul sindicalist Ringo Dămureanu, deputat de Dolj al AUR

Domnule deputat,

Am citit în presa locală despre gestul dumitale de bravadă adolescentină făcut la ceremonia de înmânare a certificatelor de parlamentari desfășurată astăzi la Prefectura Dolj, când ți-ai scos masca medicală și ai azvârlit-o pe masă.

Coincidența face ca tot astăzi - probabil chiar la ora la care dumneata participai la această ceremonie pe care ai încercat să o arunci în penibil cu gestul ridicol pe care l-ai comis - să fiu în Secția de ATI 4 - Covid a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, împlinindu-mi datoria firească pe care o am ca preot de spital, la patul de suferință al bolnavilor, spovedindu-i și dăruindu-le Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos, în temeiul libertății religioase pe care o garantează Constituția țării și legislația Uniunii Europene.

În Secția de ATI 4 - Covid, am văzut suferința și chinul bolnavilor infectați cu SARS-CoV-2 (Covid 19) și efortul extraordinar pentru salvarea acestora depus de colegii mei din Spital, cadrele medicale care lucrează în secție.

Gestul dumitale penibil - care, paradoxal, deși se constituie în aruncarea unei măști medicale, exprimă de fapt, căderea măștii electorale pe care dumneata ai purtat-o când ai cerut voturile românilor - mă determină să te invit, în calitatea de deputat nou dobândită (și despre care încep să cred că nu-ți este potrivită), să vizitezi o secție ATI Covid. Sunt convins că vei afla dumneata o cale legală pentru a organiza o astfel de vizită...

Evident, bravada asta puerilă nu-ți va fi îngăduită, căci vei fi obligat să porți (cum am făcut și eu, astăzi) echipamentul de protecție, însă cred că dumneata, ca deputat de Dolj, vei face acest mic sacrificiu de a te îmbrăca în echipamentul de protecție, pentru a fi alături de bolnavii infectacți cu SARS-CoV-2 (Covid 19), cetățeni pe care-i reprezinți în Parlamentul României. Te va ajuta să înțelegi, dincolo de propaganda politică și de teoria conspirației, cât de mare este suferința bolnavilor infectacți cu SARS-CoV-2 (Covid 19) și cât de dificilă este munca personalului medical care luptă pentru a-i salva.

Îl rog pe Dumnezeu să te ferească de infectarea cu SARS-CoV-2 (Covid 19) și să nu fie nevoie vreodată să te vizitez, pentru motive duhovnicești, în salonul din Secția 4 ATI Covid a spitalului unde slujesc Bisericii lui Hristos și semenilor mei. Dumnezeu să te lumineze, domnule deputat!” este mesajul semnat de preotul Marcel Răduț Seliște, al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel